SoftZone - Extending your virtual horizon, companie software Pentru stabilirea unei intalniri va rugam sa ne contactati:
office@softzone.ro

English English
ISOtop Enterprise - Aplicatie ERP, sistem integrat ISOtop Enterprise - inchiriere Aplicatie ERP, sistem integrat

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Ce date cu caracter personal se culeg?

Pentru a accesa site-ul web www.softzone.ro, nu aveti nevoie sa ne furnizati date personale. In masura In care doriti sa trimiteti un mesaj prin formularul nostru de contact, va solicitam anumite date de identificare sau date personale. Datele personale se refera la toate informatiile care pot fi utilizate pentru a va identifica personal sau pentru a va contacta online sau offline. Informatiile personale sunt colectate numai cu consimtamantul dvs. (de exemplu, daca le oferiti In mod deliberat prin intermediul formularului de contact de pe site).

Informatiile personale solicitate prin formularul de contact includ: numele, telefon si adresa de e-mail.

In ce scop sunt folosite datele personale?

Datele furnizate de utilizator sunt strict confidentiale. SC SOFTZONE SRL se angajeaza sa nu furnizeze unei terte parti neautorizate aceste date si sa le foloseasca strict pentru comunicarea cu dvs.

Datele dumneavoastra vor fi pastrate atata timp cat comunicarea noastra este activa, dupa care vor fi sterse

Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prin citirea Politicii de protectie a datelor cu caracter personal de pe site-ul www.softzone.ro, ati fost informat despre drepturile dvs. prevazute In Legea 677/2001 si Regulamentul european 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul la informatie, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul la obiectii, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi sters din baza noastra de date si va dati consimtamantul pentru culegerea informatiilor mai sus mentionate in scopul mentionat.


ISOtop Enterprise a fost un suport strategic in certificare ISO 9001 a societatii noastre dar si in organizarea interna, ajutandu-ne in managementul societatii, definirea proceselor si managementul documentelor. Certificati ISO 9001
Featured on CoreIndex.com     Copyright © 2003 - 2010 SoftZone SRL. Toate drepturile rezervate.